Total Pageviews

Monday, February 7, 2011

Lelaki nampak comel bila........

Hehe. dah ni memang blog seorang 'P-E-R-E-M-P-U-A-N', maka blog post pun mesti lah gedik gedio.

pape pun, ni senarai yg bg salma menyerlahkan lg kecomelan lelaki. hehehehhee *giggles

  • Buat muka macam pelik kat sesuatu
  • Tanya 'so how's your day?"
  • Bermain2 dgn adik beradik yg lebih kecil
  • Menari gila-gila
  • gigit bibir ;)
  • buat muka kecewa. lagi lepas tengok bola. seksiii
  • ketawa goofy
  • menyanyi2
  • pengunaan TATABAHASA A.K.A GRAMMAR YANG TEPAT
  • have sense of humour
  • bila sedang melakukan sesuatu yg mereka sangat suka
  • bila sedang menumpukan perhatian
  • bermain dengan binatang terutama KUCING
  • bergurau dengan budak kecik terutama BABY
  • betulkan rambut
  • garang atas sebab melindungi
  • bimbing tangan isteri ketika berumur 50++
Dan yang paling penting................
  • menangis di hadapan  Maha Esa

7 comments:

  1. aiman ada x ciri2 mcm ni ?
    =D

    sukaaa sukaa sukaa !
    <3
    paling romantik ialah
    *bimbing tangan isteri ketika berumur 50++*

    Romantik and Romance !
    <3

    ReplyDelete
  2. wahh..ai comel lah kalo macam tu. tapi yang last tu macam susah sikit. huhu...

    ReplyDelete
  3. sayang : you are more than this list. beyond comel dah

    - koroe - : ehehehe :) tapi sangat3x la comel kalaw dapat tuw

    hakim : i like it moreeee..hehe

    ReplyDelete
  4. awww~ comey...suka yg ada sense of humour :)

    ReplyDelete
  5. naz : ehehe. suka yang main dgn baby

    ReplyDelete